Studeren

Studeren is de eerste prioriteit binnen Skadi. Om te roeien moet je in eerste plaats studeren. Wij vinden het belangrijk om het studeren te ondersteunen. Bij het plannen van activiteiten wordt er rekening gehouden met de tentamenperiodes.

Wedstrijdroeien is intensief naast het studeren. De disipline en het werken naar een doel binnen het roeien heeft een positieve uitwerking op het studeren. De coaches van de roeiers zien toe op de studievoortgang, zodat studeren en wedstrijdroeien op een goede wijze samen gaan.

Om de wedstrijdroeiers te ondersteunen in hun studie hebben wij een samenwerking met Capita Selecta en Slimstuderen. Alle eerstejaarsroeiers en toproeiers ontvangen gratis cursussen en samenvattingen van Capita Selecta en Slimstuderen. Op deze wijze worden de roeiers ondersteund bij de vakken van hun studie.

Maar ook de competitieroeiers van Skadi worden door Capita Selecta en Slimstuderen ondersteund. Skadi leden kunnen zo ten alle tijden 10% korting op samenvattingen en cursussen krijgen.

Advertenties