Eurekaweek

Lid worden
Wil jij lid worden bij Skadi? Vanaf eind augsutus kun je weer instromen in de afroeiperiode! Kom langs op Skadi tijdens de Eurekaweek van 20 t/m 23 augustus 2018 en ontdek het roeien en onze vereniging.

Van 20 t/m 23 augustus ben je elke dag welkom op Skadi om te ervaren of lid worden bij Skadi iets voor jou is. In deze week zul je ons op meerdere plekken in de stad vinden tijdens het programma van de Eurekaweek en is het hier en op Skadi zelf mogelijk om je in te schrijven voor de afroeiperiode. In deze periode pak je zes weken lang trainingen, feestjes en wedstrijden mee op Skadi.

De afroeiperiode is een periode waarin geïnteresseerde studenten kennis kunnen maken met de studentenroeivereniging Skadi. Deze periode kenmerkt zichzelf door al het goeds wat Skadi te bieden heeft. Na inschrijving nemen afroeileden eerst deel aan KISS: Kennismaking en Introductie voor Skadi Sjaarzen. KISS zal dit jaar plaatsvinden van 27 tot en met 30 augustus 2018. Dit is een uitdagende en sportieve midweek, waar je alles leert over de vele tradities die Skadi rijk is. Na KISS begint de afroeiperiode pas echt en leren afroeileden gedurende acht weken roeien onder begeleiding van ervaren roeiers, waarbij al na enkele trainingen het mooiste roeiwater van Nederland verkend mag worden: de Rotte! In deze periode ga jij ervaren welke manier van roeien bij jou past, waarna je door kunt gaan als wedstrijd- of competitieroeier.

In de Eurekaweek zal er van alles te beleven zal zijn op de Skadi zelf en in de stad. Geheel vrijblijvend is het mogelijk om je eerste roeihalen in een boot te maken en de training af te sluiten met een biertje en eten op het terras! Op de laatste dag van de Eurekaweek organiseren wij een groot open feest. Mocht je geïnteresseerd zijn om je voor zes weken in te schrijven als afroeilid, dan maak je gedurende deze periode kennis met de roeiwereld en het verenigingsleven van Skadi.

Voordelen

Als jij lid afroeilid wordt op Skadi kun je de volgende voordelen genieten:

  • Actief programma voor beginnende roeiers voor minstens zes weken op Skadi
  • Kennismaking met de roeiwereld onder begeleiding van ervaren roeiers
  • Mogelijkheid tot deelname aan roeiwedstrijden
  • Volledige toegang tot het verenigingsleven van Skadi, inclusief de mooie feestjes
  • Gratis eten op de donderdagavonden gedurende de afroeiperiode

Schrijf je tijdens de Eurekaweek in bij Skadi en profiteer van al deze voordelen! Let hierbij op: bij grote belangstelling is er een ledenstop voor de afroeiperiode.

De ARC is de commissie die het programma verzorgt gedurende de afroeiperiode. Indien je vragen hebt ben je welkom om die persoonlijk te stellen op de vereniging of via het volgende e-mailadres: nlc@skadi.nl.

Advertenties