Commissies

Skadi biedt een combinatie tussen sport en gezelligheid. Voor beide aspecten wordt het bestuur ondersteunt door verschillende commissies, die activiteiten organiseren en coördineren voor de eerstejaars leden, die het Skadi blad maken, de website onderhouden, de bar draaiende houden. Zonder de inzet van de commissieleden zouden de activiteiten niet mogelijk zijn.

Hier onder kun je lezen welke commissies er op Skadi zijn en waar je dus jouw organisatorische talenten kunt ontplooien.

De Acquisitiecommissie

Is het contact van Skadi naar buiten met als doel wederzijdse verplichtingen met externe partijen aan te gaan.

De AlmanakCo

Draagt er zorg voor dat Skadi’s leven bewaard blijft tot in de eeuwigheid!

De ARC

De afroeicommissie; draagt zorg voor de organisatie van de Afroeiperiode (de eerste zes spetterende weken op Skadi) voor de nieuwe eerstejaars, welke met het befaamde afroeifeest wordt afgesloten.

De BarCo

Het hele jaar door gezellig een biertje drinken, maar dan van de andere kant van de bar.

De Competitiecommissie

Deze commissie is het ondersteunend orgaan van de Commissaris van het Feest- en Competitieroeien (CvF&C) en verantwoordelijk voor de organisatie van de Hadesbokaal, het trainingsweekend, de Oud Skadi Toertocht en begeleiding tijdens de competitiewedstrijden.

De CuliCo

Verzint maaltijden, heeft de leiding over de keuken van Skadi en zorgt voor kwalitatief goed eten tegen een goede prijs.

De GalaCo

De galacommissie; ieder jaar mag deze commissie het grootste feest van de vereniging organiseren. Van thema tot locatie, van band tot fotograaf.

De KISS-commissie

Deze commissie organiseert het Kennismaking en Integratie voor SkadiSjaarsen-weekend, beter bekend als KISS-weekend. Tijdens dit weekend leren potentiële Skadianen de mooiste studentensportvereniging van Rotterdam kennen.

De KlusCo

Deze commissie ontfermt zich over reparaties en innovaties met betrekking tot de vloot en het gebouw.

De LuCo

Deze commissie wordt eens is de vijf jaar opgericht ter voorbereiding van festiviteiten in het lustrumjaar.

De NLC

De nieuwe leden commissie; deze commissie is jaarlijks verantwoordelijk voor het recruteren van nieuwe leden. Het hoogtepunt van deze commissie wordt beleefd tijdens de Eurekaweek (de jaarlijkse introductieperiode voor nieuwe -EUR- studenten) in Rotterdam. Dit houdt onder andere het organiseren van Skadi’s Eurekaweek in.

De RoboCo

De Rottebokaalcommissie; organiseert de Bavaria Rottebokaal op de Willem-Alexanderbaan. De Rottebokaal wordt gestart door deelnemers aan de NOOC C4+ Competitie, hiernaast worden er wedstrijden voor junioren en andere velden georganiseerd.

De Erasmus Sprints Commissie

Neemt de Skadi inbreng op zich bij het organiseren van de Erasmus Sprints. De Erasmus Sprints, een wedstrijd voor wedstrijd- en competitieploegen over 1000 meter, vindt jaarlijks plaats op de Kralingse Plas.

De STW

Wat staat voor Skadi te Water; deze commissie draagt zorg voor het verenigingsblad, dat ongeveer acht keer per jaar verschijnt.

De WebCo

Bouwt en onderhoudt de internetpagina van Skadi. Een belangrijk communicatiekanaal voor leden en (nog) niet-leden.

 

Advertenties