Afroeiperiode

Eind augustus begint de afroeiperiode weer! Kom naar Skadi in de Eurekaweek van 20 t/m 23 augustus 2018 en maak jouw eerste roeihalen, leer de vereniging kennen en ontmoet de leden van Skadi.

Van 20 t/m 23 augustus ben je elke dag welkom op Skadi om te ervaren of lid worden bij Skadi iets voor jou is. In deze week zul je ons op meerdere plekken in de stad vinden tijdens het programma van de Eurekaweek is het hier en op Skadi zelf mogelijk om je in te schrijven voor de afroeiperiode. In deze periode pak je zes weken lang trainingen, feestjes en wedstrijden mee op Skadi.

De afroeiperiode is een periode waarin geïnteresseerde studenten kennis kunnen maken met de studentenroeivereniging Skadi. Deze periode kenmerkt zichzelf door al het goeds wat Skadi te bieden heeft. Na inschrijving leren afroeileden gedurende zes weken roeien onder begeleiding van ervaren roeiers, waarbij al na enkele trainingen het mooiste roeiwater van Nederland verkend mag worden: de Rotte! In deze periode ga jij ervaren welke manier van roeien bij jou past, waarna je door kunt gaan als wedstrijd- of competitieroeier.

In de Eurekaweek zal er van alles te beleven zal zijn op de Skadi zelf en in de stad. Geheel vrijblijvend is het mogelijk om je eerste roeihalen in een boot te maken en de training af te sluiten met een biertje en eten op het terras! Op de laatste dag van de Eurekaweek organiseren wij een groot open feest. Mocht je geïnteresseerd zijn om je voor zes weken in te schrijven als afroeilid, dan maak je gedurende deze periode kennis met de roeiwereld en het verenigingsleven van Skadi.

Voordelen

Als jij lid afroeilid wordt op Skadi kun je de volgende voordelen genieten:

  • Actief programma voor beginnende roeiers voor minstens zes weken op Skadi
  • Kennismaking met de roeiwereld onder begeleiding van ervaren roeiers
  • Mogelijkheid tot deelname aan roeiwedstrijden
  • Volledige toegang tot het verenigingsleven van Skadi, inclusief de mooie feestjes
  • Gratis eten op de donderdagavonden gedurende de afroeiperiode

De ARC is de commissie die het programma verzorgt gedurende de afroeiperiode. Indien je vragen hebt ben je welkom om die persoonlijk te stellen op de vereniging of via het volgende e-mailadres: nlc@skadi.nl.

KISS

Vóór de afroeiperiode wordt KISS georganiseerd. KISS staat voor Kennismaking en Introductie voor Skadi Sjaarzen. Als eventueel twijfelachtige eerstejaars (sjaars) maak je hier kennis met Skadi. Tijdens KISS zal je alles worden bijgebracht wat je nodig hebt om je te ontwikkelen tot een waardig Skadiaan. Samen met je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes vorm je hier de legendarische lichting 2018.

Advertenties